Lifemaps: 1001 werkvormen

De Lifemaps-methode is een rijk instrument voor training en coaching. Een Lifemap is een combinatie van een poster en stickers waarmee een vraagstuk of een bepaalde situatie letterlijk in beeld komt. Met een Lifemap werken is je andere hersenhelft activeren; het is creatief en intuïtief en leuk om mee te werken. Inzichten en antwoorden komen als vanzelf naar voren.

Of het nu individuen of teams betreft, zelfonderzoek is de basis voor ontwikkeling, en jij bepaalt zelf wat je wilt ontwikkelen. Tijdens onze workshops breng je je eigen vraagstuk in kaart. Het eindproduct is je eigen Lifemap, jouw creatie rond een bepaald thema. Daarnaast heb je de werking ervaren van een unieke werkvorm die je meteen kunt inzetten in jouw praktijk. Tijdens deze inspirerende avonden ervaar je aan den lijve de kracht van deze methode en de 1001 mogelijkheden voor verschillende werkvormen.

Als coach of trainer onderscheid jij je met jouw unieke aanbod. Ervaar hoe je jouw aanbod met de lifemaps kunt verrijken en hoe je ze op maat kunt maken voor jouw wensen en doelen. De combinatie van de veelzijdigheid en de kwaliteit van beleving maakt van lifemaps een mooie basis om ermee te coachen of te trainen, ervaar het zelf!

Duur: 3 uur (18.30-21.30u)

Data:

  • 10 februari 2020
  • 9 maart 2020
  • 6 april 2020
  • 11 mei 2020
  • 8 juni 2020
  • 6 juli 2020


Doelgroep: trainers, coaches, organisatieadviseurs, HR-professionals en managers.

Locatie: De corridor 5C, Breukelen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar training@inspirationatwork.nl of door onderstaande link te volgen.

Inverstering: € 295,00

Schrijf direct in voor deze training