Ans Huisman

Inspiration at Work is opgericht door Ans Huisman.

Vanaf 1989 heb ik bij IBM gewerkt in diverse rollen zoals Marketing Representative en Corporate Public Relations. In de laatste IBM-jaren was ik werkzaam als Professional Development Manager. Omdat ik in deze functie tot het inzicht kwam dat mijn passie ligt bij de ontwikkeling van mens en organisatie heb ik in 2003 Inspiration at Work opgericht. Sindsdien ben ik werkzaam als verandermanager, trainer en coach.

Ik vind het met name belangrijk om het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van organisaties en medewerkers te versterken en mensen te inspireren tot positieve verandering. In mijn werk zie ik constant de positieve effecten hiervan in de praktijk. In mijn aanpak weet ik de juiste gesprekstoon te vinden om mensen mee te krijgen en gesprekstechnieken op natuurlijke wijze toe te passen. Mijn aanpak: slagvaardig en pragmatisch. Mijn inzet: enthousiast, betrokken en inspirerend.

Om persoonlijke ontwikkeling ook over de grenzen heen te bereiken ben ik als WereldCoach aangesloten bij de gelijknamige stichting die onder andere trainingen in vrouwelijk leiderschap in Indiase communities organiseert.

Gecertificeerd Trainer & NLP Practitioner. Aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Lid van de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling). Partner bij Management Drives. Lid van het Belbin Teamrolgilde.