Theo Versteeg

Theo heeft zijn ervaring opgedaan in een veeljarige en gevarieerde loopbaan bij IBM, waar hij binnen verschillende rollen zijn kennis en inzichten heeft verworven. De laatste tien jaar in de rol van Project Manager en People Manager (´95-´05), waarbij hij met een coachende stijl teams heeft aangestuurd.

Na zijn IBM tijd heeft hij een opleiding tot coach gevolgd, die hij gecertificeerd heeft afgesloten. Daarnaast heeft hij een opleiding tot mediator gevolgd waarvoor hij inmiddels NMI geregistreerd is. (Nederlands Mediation Instituut)

De ervaring, de kennis en de inzichten die hij binnen het bedrijfsleven heeft opgedaan, wil hij graag als coach en mediator doorgeven.

Theo is daarnaast werkzaam als Interim Manager (HR) en geeft trainingen/workshops voor jonge en/aankomend leidinggevenden. Hij doet dat op een voor hem kenmerkende ontspannen en rustige wijze terwijl hij tegelijkertijd de vaart er in weet te houden.

Andere gebieden waarop Theo inzetbaar is, zijn conflictbemiddeling op het gebied van echtscheiding, letselschade, arbeidsvoorwaarden, ontslag, en problemen op het gebied van samenwerking.