Online Masterclass Borging van Veranderprocessen

Nu we al geruime tijd aan het thuiswerken zijn, wennen wij als werkende Nederlanders steeds meer aan toepassingen als Teams, Zoom, webinars en Virtual Classrooms. Projecten worden nu hoofdzakelijk online uitgevoerd en we blijven nog wel even doorgaan met thuis online werken en leren. Daarom is het nu tijd om een vervolgstap te maken!

Want hoe borg je dat wat mensen thuis leren ook echt toegepast gaat worden in het werk? Zeker nu we langer thuis moeten blijven. In deze tijd is borging en transfer van trainingen meer dan ooit een thema, omdat je andere en extra inspanningen moet verrichten om de brug te slaan naar de werkpraktijk vanuit huis.

In deze sessie van 2,5 uur nemen we de 7 succesfactoren voor Online Transfer door en gaan we in op wat je bij elke succesfactor online kunt doen naar je klant, veranderteam, cursisten of coachees.

Laura van den Ouden, partner van Inspiration at Work, eigenaar van Expert Trainers én Trainer van het jaar 2020 neemt je mee in haar online ervaring vanuit dit Transfermodel dat zij ontwikkelde. Vervolgens gaan we in op jouw concrete project, training of veranderplan om deze via de 7 factoren online te borgen voor impact op lange termijn. Je krijgt dus meteen maatwerk-advies voor jouw eigen praktijk.

Resultaat:

  • Je hebt jouw kennis over borging van verandering op de werkvloer naar een hoger niveau gebracht
  • Je bent in staat anderen te overtuigen wat een professionele aanpak voor borging is
  • Je kunt een succesvol plan maken om jouw doelgroep te helpen in het borgen van veranderingen.

Overige informatie

Data:

  • dinsdag 12 mei 18:30 – 21:00 uur
  • maandag 18 mei 9:30 – 12:00 uur
  • woensdag 27 mei 9:30 – 12:00 uur
  • dinsdag 9 juni 18:30 – 21:00 uur

Doelgroep: trainers, coaches, organisatieadviseurs, HR-professionals en managers.
Maximaal 10 deelnemers
Investering: € 195,00 per persoon excl. BTW

Schrijf direct in voor deze training