Anna Huisman

Leren is leuk!

Ik geloof in een leven lang leren. Jezelf ontwikkelen leidt tot steeds meer balans in jezelf, tot betere relaties en alles bij elkaar tot meer plezier in het leven.

Door middel van training en coaching kan je écht een positief verschil uitmaken.  Een positief verschil voor zowel individuen als teams en organisaties. Ik word dan ook blij van mijn werk: trainen, coachen en verandermanagement.

Eén van de manieren om leren en ontwikkelen leuk te maken, is te zorgen voor afwisselende programma’s. Meer dan eens hoor ik na afloop “is het nou al vijf uur?” Mijn werkwijze is om in een veilige en open sfeer actief aan de slag te gaan met elkaar om doelen te bereiken. En daarbij de diepere lagen raken om nog kernachtiger stappen te kunnen zetten. Met oog voor borging in de praktijk zodat het niet blijft bij een paar interessante dagen.

En walk the talk; ik houd er ook van mijzelf te blijven ontwikkelen en zoek coaching op als ik dat nodig vind. Om feedback te krijgen op blinde vlekken bijvoorbeeld of versnelling van mijn eigen proces. Of ik volg trainingen als ik verdere verdieping wil.

Vanaf 1989 bij IBM gewerkt in Marketing & PR en als Professional Development Manager. In 2003 Inspiration at Work opgericht. Gecertificeerd Trainer & NLP Practitioner. Aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Lid van de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling). Partner bij Management Drives. Lid van het Belbin Teamrolgilde.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?