Team Building Kookworkshops

Elk team heeft zijn kwaliteiten en valkuilen. Inzicht is belangrijk. In een plezierige en open sfeer brengt deze workshop inzicht in de verschillende teamrollen. Wij spreken daarbij van verschillen; goed of fout bestaat niet. Het is belangrijk om de verschillen van elkaar te waarderen. Hierdoor kan men optimaal gebruik maken van de beschikbare kwaliteiten. En zal een team succesvol kunnen functioneren.

Zie ook het artikel in Psychologie Magazine1 en in Management Team:

Koken met Belbin workshop

Belbin onderscheidt verschillende teamrollen. De Belbin workshop geeft duidelijkheid over de voorkeursrollen per teamlid, de noodzakelijke rollen voor het succesvol functioneren van uw team, onderlinge verhoudingen van de teamleden, afspraken om doelstellingen te kunnen bereiken en in te vullen rollen.

De praktijk blijft het beste bewijs; door met elkaar te koken ontdekt men de betekenis van de teamkwaliteiten en -valkuilen; met de inzichten koken we verschillende gangen. Ondertussen groeit het succes…

Binnen het dynamische programma van deze workshop gaan teambuilding en teamontwikkeling hand in hand. Plenaire besprekingen en werkvormen worden afgewisseld met koken. De workshop wordt in een ontspannen sfeer afgesloten met een diner van eigen kookprestaties.

Doelgroep: Teams

Duur: ca. 14.00 uur – 21.30 uur, inclusief diner

 

 

De zes sterren Keuken ******

In plaats van Belbin maken we bij deze kookworkshop gebruik van het instrument Management Drives of Inperspective; deze onderscheiden zes respectievelijk zeven drijfveren in plaats van de teamrollen

Variaties op de kookworkshop

  • Feedback uit de Keuken: hierin staat het geven en ontvangen van feedback centraal met theorie en oefeningen
  • De Chef’s Table: voor leidinggevenden over leidinggeven
  • Koken met Leary: communicatiepatronen herkennen en doorbreken m.b.v het model van Leary
  • Koken met je talenten: ontdek je kwaliteiten en talenten tijdens deze smakelijke dag!
  • Maatwerk: we stellen een programma samen aan de hand van uw wensen

Locaties

Locaties worden naar wens gezocht in Nederland. Het is ook mogelijk om op eigen locatie te koken als de keuken toereikend is voor het doel.

Ter inspiratie noemen wij hieronder een aantal locaties waar wij gebruik van maken:

Abcoude: Villa Oldenhoff
Achterhoek: Boerderij Den Hoek, Wilp-Achterhoek
Amstelveen: Boerin en de Kok
Amsterdam: Restaurant Nine
Den Haag: Koken op Maat
Drente: Bed & Breakfast Paasloo in Paasloo

Haarlem: Kookstudio Haarlem

Leiden: Passion Food

Markelo: De Tasca

Utrecht: Cook Your Life
Wijchen (bij Nijmegen): het Kookcollege

 

Prijs: afhankelijk van locatie en groepsgrootte. Ter indicatie: bij tien deelnemers circa € 225,00 p.p. excl. BTW. (Deze prijs is exclusief de Belbin of drijfveren vragenlijst.)

Wil je meer weten? Lees er hier meer over in ons blog Koken met Beblin ~ food for thought

1 Uit Psychologie Magazine januari 2012
Gepubliceerd met toestemming van Psychologie Magazine. Voor meer informatie zie:
www.psychologiemagazine.nl

Voor meer informatie en/of boeking kunt u bellen naar: +31 (0)85-0470055 of een mail sturen naar: training@inspirationatwork.nl.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?