Borging van veranderprocessen

Hoe kun je ervoor zorgen dat bij veranderprocessen het resultaat echt beklijft in de praktijk? Zeker bij trainingen en coaching is het effect na afloop soms niet zo groot als je had verwacht. Trainer van het Jaar 2019-2020 Laura van den Ouden, heeft onderzoek gedaan naar wanneer gedragsverandering wel succesvol is; ze kwam tot 7 factoren die bijdragen aan borging op de werkvloer.

Laura neemt je tijdens deze training uitgebreid mee in deze 7 factoren. Je leert de achtergrond van deze 7 factoren verdiepend kennen. Laura deelt haar eigen cases waar ze succesvol gedragsverandering op de werkvloer heeft geborgd, samen met haar opdrachtgevers zoals managers en HR. Met je nieuwe kennis en inzichten ga je aan de hand van een eigen case uit jouw praktijk, en het invullen van de Quickscan via een app, een eigen onderbouwd plan maken om gedragsverandering tijdens en na jouw trajecten nog meer te borgen op de werkvloer. Je oefent vervolgens met het maken van een offerte waarin je deze aanpak voor gedragsverandering ook opneemt in je werkwijze richting je klant. En leert hoe je het thema borging succesvol kunt pitchen in je (acquisitie)gesprekken.

Aan het eind van deze training:

        Heb je jouw kennis over borging van verandering op de werkvloer naar een hoger niveau gebracht

        Ben je in staat anderen te overtuigen wat een professionele aanpak voor borging is

        Kun je een succesvol plan maken om jouw doelgroep te helpen in het borgen van veranderingen.

 

Overige informatie

Duur van de training: 1 dag (9.30-16.30 uur)

Doelgroep: trainers, coaches, organisatieadviseurs, HR-professionals en managers

Kosten: € 595,00 exclusief BTW.

Locatie: Utrecht of Maarssen

In verband met de Corona situatie plannen we trainingen pas in bij voldoende deelnemers (maar max. 8 personen). U kunt zich hier opgeven: Schrijf direct in voor deze training

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?