Nederland Leert Door!

 

Door de Corona situatie is het meer dan ooit nodig dat we wendbaar zijn om ons goed aan te passen aan een veranderde Nederlandse samenleving en economie. 

Het Ministerie van Sociale Zaken stelt per 1 december het NL Leert Door ontwikkeladvies weer beschikbaar. Dat betekent dat werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeltraject kunnen volgen bij een loopbaanadviseur. 

Ben jij ook geconfronteerd met nieuwe ‘uitdagingen’? Waar ligt jouw toekomst? Ligt deze binnen je huidige vakgebied of heb je ambities om iets anders te gaan doen? Neem het heft in eigen hand en bepaal waar jij het best tot je recht komt en waar je optimaal werkplezier kunt behalen!

Binnen de regeling is er ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkelvraagstukken en huidige beperkingen in bijvoorbeeld energieniveau, financiële sfeer, de persoonlijke of gezinssfeer of leren anderszins.

Een Arbeidsmarktscan maakt standaard onderdeel uit van het ontwikkeladvies.

Programma

Het programma is zowel live (comfortabel volgens RIVM richtlijnen) als online te volgen en bevat de volgende onderwerpen:

 • Arbeidsmarktscan 
  voor inzicht in je interesses, competenties en opties op de arbeidsmarkt

 • Persoonsprofiel 
  Tijdens deze eerste fase krijg je meer inzicht in jezelf, je kwaliteiten, vaardigheden en wensen. We brengen je huidige situatie in kaart en analyseren deze, zowel externe als interne factoren, en bepalen concreet het doel van het traject.

 • Toekomstoriëntatie
  In deze fase bekijken we wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Wat is het verschil tussen je gewenste situatie en waar je nu staat. Welke opties heb je? 

 • Ontwikkelplan
  Jij hebt de regie over jouw leven in handen dus waar ga je actie op ondernemen, wat ga je doen? Je hebt gaandeweg het proces duidelijke handvatten gekregen om gericht aan de slag te kunnen gaan. Zo creëer jij jouw gewenste toekomst!

Resultaat: 

 • Maatwerk coaching en advies
 • Huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt helder inzichtelijk gemaakt
 • Zie in een oogopslag voor verschillende functies waar je grootste kansen op de huidige arbeidsmarkt liggen.
 • Inclusief toegang tot de LDC Beroependatabase inclusief vacatures.
 • Een helder rapport met persoonlijke tips.

Het loopbaan ontwikkeladviestraject bestaat buiten de arbeidsmarktscan uit 2 à 3 individuele gesprekken (afhankelijk van de gespreksduur van maximaal 2 uur per gesprek). 

Wij faciliteren je graag! Meld je hieronder vast aan zodat wij je direct kunnen registreren op het moment dat dit gratis ontwikkeladvies weer beschikbaar komt.

 

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?