High Class Coachopleiding – Verbindend Leiderschap

 

Professioneel coachen

Een goede coach kan effectief en empathisch communiceren, kent verschillende interventietechnieken en heeft de nodige vlieguren gemaakt. Naast het praktisch leren van technieken leer je uiteindelijk het beste door te doen en te ervaren en hierop te reflecteren en met elkaar uit te wisselen. Zelf aan de slag gaan staat gedurende de gehele opleiding centraal.

Door de verschillende contactmomenten, live en online, en de verscheidenheid aan werkvormen ontwikkel je je coachvaardigheden steeds verder en je leert meer en meer coachen op basis van je intuïtie.

 

Methodieken

Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar werkzaam als coach en trainer. Zelf blijf ik graag leren en ontwikkelen en heb veel opleiding en training gevolgd. Als gevolg daarvan heb ik nu een rugzak gevuld met kennis en methodieken waar ik enorm veel aan heb in mijn coachpraktijk. Denk aan Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), drijfveren gebaseerd op de theorie van professor Graves, Systemisch Werken en de Appreciative Inquiry benadering. Daarnaast vele andere professionele methoden en technieken op het gebied van coaching & communicatie. Mijn best practices deel ik graag met je in deze opleiding. Maar er is meer.

 

Wat deze opleiding uniek maakt

Als coach/organisatieveranderaar wil je je niet alleen op de bovenstroom richten maar ook focus leggen op de onderstroom, daar waar de psychologische verandering plaatsvindt. In de onderstroom gaat het over gevoel, plezier, weerstand, waarden en normen, passies et cetera. Daar richt deze opleiding zich natuurlijk op.

Maar deze opleiding gaat verder dan dat. Als je echt kernachtige verandering in wilt zetten dan zal je zelf ook naar jouw kern toe moeten kunnen gaan (want je bent tenslotte zelf het instrument waar je mee werkt). We hebben het eigenlijk over de onderstroom van de onderstroom. Een deep dive in jezelf. Deze weg heb ik zelf ook moeten afleggen en leg ik nog steeds af. Een weg waar je duidelijke handvatten voor nodig hebt want hij is niet per se makkelijk. Alleen al niet omdat het een totaal andere beweging is dan we tot nu toe gewend zijn te maken als mens. Ik ben nog steeds dankbaar voor de handvatten die ik zelf heb gekregen hierin. Deze deel ik graag met jou.

Uit de combinatie van alle beschikbare tools en methodieken en mijn ‘deep dive’ is mijn methodiek  voortgekomen die ik nu graag wil delen met anderen. Omdat het zo waardevol blijkt: het brengt je veel sneller tot de kern! En geeft je krachtige tools in handen om echt een verschil uit te maken voor jezelf en de ander. Er kunnen zomaar wonderen gebeuren.

Onderdelen in dit High Class Coachprogramma: 

 • Echte coachgesprekken onder supervisie van de trainer
 • Een diepgaand persoonlijk ontwikkeltraject met jou in de hoofdrol
 • Breed scala aan werkvormen, tools- & technieken
 • Persoonlijke groei
 • Ervaringen uitwisselen
 • Persoonlijke coaching

Je zult steeds werkvormen op elkaar toepassen waarbij je het effect van de interventiemethodieken zelf ervaart. Deze coachopleiding betekent mede daarom automatisch ook een persoonlijke groei van jezelf omdat je je eigen thema’s ook inbrengt. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching en toegang tot de leeromgeving waar je de achterliggende theorieën en werkvormen vindt.

Speciale aanbieding voor Q3 en Q4 2021

De opleiding is gestart in april 2021 en is een doorlopend programma. Na de zomerstop gaan we verder met een eerste sessie op 1 september 2021. De laatste sessie van 2021 vindt plaats op 16 december 2021. Gedurende het jaar kunnen steeds nieuwe deelnemers instromen. Informeer naar de speciale prijs voor dit nieuwe programma, alleen geldig voor de tweede helft van 2021!

Inclusief

 • Maandelijks een live bijeenkomst (dagdeel)
 • Maandelijks een half uur individuele coaching
 • Maandelijks 1 uur Q&A online
 • Maandelijks 1 uur uitwisseling van individuele successen online (‘vlaggen’)
 • Je eigen Inperspective Drijfveren Profiel t.w.v. € 195,00

Op de volgende pagina vind je het programma. Het kan voorkomen dat de data aangepast worden, aangezien deze nog ver in de toekomst liggen. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk wijzigingen aan te brengen. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je hierover tijdig bericht. Je ontvangt voor aanvang van de online of telefonische sessies een mail met de inloginstructie.

Doelgroep

Voor (aankomend) coaches of als je als leidinggevende, trainer, HR-organisatieadviseur of welke andere professie ook effectiever wilt worden in je communicatie. Je wil je ontwikkelen naar een meer coachende manier van werken en/of jouw organisatie een stap verder brengen doordat je invloedrijke, krachtige en kernachtige interventies toe kunt passen.

 

Corona proof

Vanzelfsprekend organiseren wij live-bijeenkomsten volgens RIVM richtlijnen. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar: training@inspirationatwork.nl.

Programma 2e helft 2021

Voor in je agenda!

Hieronder vind je de data van de High Class Coachopleiding 2021. Noteer ze alvast.

September woensdag 1 september 13:00 – 17:00 uur Live-bijeenkomst: training
donderdag 9 september 16:00 – 17.00 uur Vlaggen
woensdag 15 september 30 minuten Jouw persoonlijke coaching
donderdag 23 september 16:00 – 17.00 uur Q&A
Oktober woensdag 6 oktober 13:00 – 17:00 uur Live-bijeenkomst: training
donderdag 14 oktober 16:00 – 17.00 uur Vlaggen
woensdag 20 oktober 30 minuten Jouw persoonlijke coaching
donderdag 28 oktober 16:00 – 17.00 uur Q&A
November woensdag 3 november 13:00 – 17:00 uur Live-bijeenkomst: training
donderdag 11 november 16:00 – 17.00 uur Vlaggen
woensdag 17 november 30 minuten Jouw persoonlijke coaching
donderdag 25 november 16:00 – 17.00 uur Q&A
December woensdag 1 december 13:00 – 17:00 uur Live-bijeenkomst: training
woensdag 8 december 30 minuten Jouw persoonlijke coaching
donderdag 16 december 16:00 uur Vlaggen + Q&A

 

 

Toelichting:

Vlaggen: welke vlag mag uit? Welk mooi resultaat heb je al behaald? Leren van elkaars positieve ervaringen en successen.

Jouw persoonlijke coaching: een half uur persoonlijke coaching van Anna Huisman online, life of telefonisch al naar gelang je voorkeur.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?