Mariska van Geffen

De dynamiek in teams heeft mij altijd gefascineerd: het ervaren hoe mensen met elkaar omgaan, onderzoeken wat iemand beweegt en wat mensen nodig hebben om gezamenlijke prestaties neer te zetten.

Ik gebruik mijn jarenlange leidinggevende en coachende ervaring, maar ook mijn intuïtie om snel een vinger op een zere plek te leggen. Door jou uit te nodigen steeds een laagje dieper te kijken dan waar je denkt dat een probleem zich bevindt, ga jij zelf de oplossing vinden. En dat doen we door samen te onderzoeken hoe het dan wél kan en wat dat kan opleveren. Individueel en in teamverband.

Na mijn MBA-opleiding gericht op cultuur en veranderkunde, heb ik een zijnsgerichte coachopleiding gevolgd. Hierdoor is nog meer verdieping ontstaan in wat mensen en organisaties drijft.

Hiernaast begeleid ik regelmatig bezinningsreizen in Jordanië. Doordat we tien dagen intensief met elkaar optrekken, ’s nachts onder de sterrenhemel slapen en een brede variëteit aan werkvormen toepassen, ontstaat er een sfeer die uitnodigt om open en waarachtig te zijn. En wat is er dan een ruimte om jezelf te verdiepen. Dankbaar dat ik hieraan mag bijdragen!

“Mijn workshops en trainingen zijn speels, dynamisch en inspirerend. Ik heb aandacht voor de onderstroom in een organisatie en geef zo een impuls aan de communicatie en samenwerking, veranderprocessen en teamontwikkeling.”

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?