Anna Huisman

Leren is leuk!

Ik geloof in een leven lang leren. Voor iedereen maar ook voor mijzelf. Jezelf ontwikkelen leidt tot steeds meer balans in het leven en (nog meer) plezier.

Ik vind het als trainer leuk om zelf ook trainingen te volgen over interessante onderwerpen. En, walk the talk, ik zoek zelf ook graag een coach op als ik dat nodig vind. Om feedback te krijgen op blinde vlekken bijvoorbeeld. Ik kan en doe veel zelf maar een helpende hand van buiten kan een proces enorm versnellen.

Het is mijn streven om in zoveel mogelijk mensenlevens een positief verschil uit te maken. Als ik iemand of een team of een organisatie kan helpen heeft dat ook weer positief effect op mijzelf. Ik word dan ook heel blij van mijn werk: trainen, coachen en verandermanagement. Dat plezier gun ik iedereen!

Vanaf 1989 bij IBM gewerkt in Marketing & PR en als Professional Development Manager. In 2003 Inspiration at Work opgericht. Gecertificeerd Trainer & NLP Practitioner. Aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches). Lid van de NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling). Partner bij Management Drives. Lid van het Belbin Teamrolgilde.