Shirley Legdeur

Ik geloof in sterke teams die continue leren in een veranderende omgeving als de basis voor een succesvolle lerende organisatie.

Elk persoon in een organisatie is uniek. Uniek qua communicatiestijl, eigen leerbehoeften en eigen verwachtingen. De manier waarop je deze verschillen inzet, maakt een team sterk. Zowel medewerkers, leidinggevenden als MT leden spelen een belangrijke rol bij interne veranderingen en leerprocessen.

Mijn kracht is om in korte tijd een goede en veilige sfeer neer te zetten en in te spelen op de wensen van de organisatie als geheel. Deelnemers voelen zich uitgenodigd om met en van elkaar te leren en zich uit te spreken over de thema’s die relevant zijn op dat moment. Deze input koppel ik aan het doel van de training. Aan de hand hiervan help ik het team of leidinggevenden in het zoeken van oplossingen. Ik daag hen uit in het nemen van eigen verantwoordelijkheid, het zoeken naar kansen om de samenwerking te verbeteren en het maken van een concreet actieplan hierbij.

Mijn werkwijze is praktisch, concreet en altijd vanuit plezier.

Ik train teams, leidinggevenden en individuen in de samenwerking, communicatie en tijdens veranderingen.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kunnen wij u helpen?