Koken met Belbin

IMG_0502

Elk team heeft zijn kwaliteiten en valkuilen. Inzicht is belangrijk. In een plezierige en open sfeer brengt deze workshop inzicht in de verschillende teamrollen. Wij spreken daarbij van verschillen; goed of fout bestaat niet. Het is belangrijk om de verschillen van elkaar te waarderen. Hierdoor kan men optimaal gebruik maken van de beschikbare kwaliteiten. En zal een team succesvol kunnen functioneren.

Zie ook het artikel in Psychologie Magazine1 en in Management Team: http://www.mt.nl/140/23192/cursus/koken-met-belbin.html

Belbin onderscheidt verschillende teamrollen. De Belbin workshop geeft duidelijkheid over de voorkeursrollen per teamlid, de noodzakelijke rollen voor het succesvol functioneren van uw team, onderlinge verhoudingen van de teamleden, afspraken om doelstellingen te kunnen bereiken en in te vullen rollen.

IMG_2069De praktijk blijft het beste bewijs; door met elkaar te koken ontdekt men de betekenis van de teamkwaliteiten en -valkuilen; met de inzichten koken we verschillende gangen. Ondertussen groeit het succes...

Binnen het dynamische programma van deze workshop gaan teambuilding en teamontwikkeling hand in hand. Plenaire besprekingen en werkvormen worden afgewisseld met koken. De workshop wordt in een ontspannen sfeer afgesloten met een diner van eigen kookprestaties.

Doelgroep: Teams

Duur: ca. 14.00 uur – 21.30 uur, inclusief diner

Variaties op de kookworkshop

  • De Zes Sterren Keuken******: in plaats van Belbin maken we gebruik van het instrument Management Drives
  • Feedback uit de Keuken: hierin staat het geven en ontvangen van feedback centraal met theorie en oefeningen
  • De Chef's Table: voor leidinggevenden over leidinggeven
  • Koken met Leary: communicatiepatronen herkennen en doorbreken m.b.v het model van Leary
  • Koken met je talenten: ontdek je kwaliteiten en talenten tijdens deze smakelijke dag!
  • Maatwerk: we stellen een programma samen aan de hand van uw wensen

Locaties

Locaties worden naar wens gezocht in Nederland. Het is ook mogelijk om op eigen locatie te koken als de keuken toereikend is voor het doel.

Ter inspiratie noemen wij hieronder een aantal locaties waar wij gebruik van maken:

Drente: Bed & Breakfast Paasloo in Paasloo
Achterhoek: Boerderij Den Hoek, Wilp-Achterhoek
Rotterdam: Kookstudio Improvisaties
Wijchen (bij Nijmegen): het Kookcollege
Abcoude: Villa Oldenhoff
Haarlem: Kookstudio Haarlem
Den Haag: Koken op Maat
Den Haag: Kook en Proefstudio Den Haag
De Kaag: De Stal op de Kaag
Leiden: Passion Food
Leusden: Kookstudio De Riet
IJsselstein: Kookstudio IJsselstein
Naarden: Gooische Kookstudio

Prijs: afhankelijk van locatie en groepsgrootte. Ter indicatie: bij tien deelnemers circa € 225,00 p.p.

Voor meer informatie en/of boeking kunt u bellen naar: 06-47518087 of een mail sturen naar: training@inspirationatwork.nl.

1

Uit Psychologie Magazine januari 2012
Gepubliceerd met toestemming van Psychologie Magazine. Voor meer informatie zie:
www.psychologiemagazine.nl